Bel mij terug

Bel mij terug!

Uw telefoonnummer is ontvangen!

Bekijk het laatste nieuws

“Schoonmaak belangrijker dan desinfectie bij bestrijding coronavirus”

De desinfectiegels vlogen de winkels uit en op internet worden woekerprijzen gevraagd voor de resterende voorraad. Maar heeft desinfectie wel zin? Kunnen we niet ‘gewoon’ goed schoonmaken en de persoonlijke hygiëne in acht nemen? Handen wassen op de juiste manier is noodzakelijk. Een goed schoonmaakbeleid draagt bij aan het terugdringen van virusuitbraken. Clean Totaal ondervroeg NVZ voorzitter Hans Razenberg naar aanleiding van de huidige uitbraak van het coronavirus.

Lees meer

Het coronavirus: Wat we tot dusver weten over de uitbraak

In december 2019 brak in de Chinese miljoenenstad Wuhan een nieuw Coronavirus, Covid-19 genoemd, uit. Het virus houdt de wereld al twee maanden in de ban en verspreidt zich inmiddels steeds verder. De meeste mensen die besmet raken, kampen met koorts en hebben luchtwegklachten. De Chinese autoriteiten onderzoeken samen met de Wereldgezondheidsorganisatie WHO het virus. Wat weten we tot dusver over het Coronavirus en met welke adviezen komt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)? En in hoeverre is het virus van belang voor de schoonmaak? 

Lees meer

Schoonmaakbedrijf-info

Go4Proper is ook te vinden op www.schoonmaakbedrijf-info.nl

Lees meer

Schoonmaak in 2020 fors duurder

Schoonmaak volgend jaar duurder door fors hogere arbeidskosten

Beveiliging, schoonmaak en catering worden vanaf volgend jaar duurder. Prijzen worden de komende jaren fors verhoogd met 8 tot 25 procent. De belangrijkste oorzaak? De kosten voor de factor arbeid stijgen fors door nieuwe wetten en regels, zoals de Wet Arbeidsmarkt in Balans. We spraken hierover met Fedor Kwerreveld (Securitas), Ruud van Swieten (CSU) en Roy Odekerken (namens VOC Cateraars). Lees hier de toelichting van Ruud van Swieten...

 

Lees meer

Diploma behaald

Weer 2 dames van Go4proper geslaagd

19 June 2019

Gefeliciteerd met het behalen van jullie schoonmaakdiploma.

Melanie knoop
Macy Wesselkamp

Top gedaan dames!

Lees meer

Tevreden Klant

Go4Proper is al jaren het bedrijf dat bij ons, Rotim Verpakkingen, het kantoor spiksplinter schoon houdt. En het feit dat wij al jarenlang gebruik maken van de schoonmaakdiensten van Go4Proper geeft wel aan hoe tevreden wij zijn over het bedrijf. Als bedrijf vinden wij persoonlijke benadering en service erg belangrijk.

Zo komt er bij ons op kantoor een vaste schoonmaakster en zien we hierdoor elke week een vertrouwd gezicht..

Lees meer

Schoonmaak CAO

Schoonmaak CAO Akkoord.

Er tussen de werkgeversorganisatie OSB en de vakbonden FNV en CNV een akkoord bereikt over een cao met een looptijd van 2,5 jaar.

Het venijn zat zoals gebruikelijk in de staart van de onderhandelingen. Met name werd er, naast de percentages loonstijging, veel tijd besteed aan hoe partijen wensen om te gaan met boven -cao afspraken bij contractwisseling. Maar ook thema’s als leefbaar inkomen & duurzaamheid, sociale eenheid, ziekteverzuimbeleid en loopbaanontwikkeling vergden het uiterste van de onderhandelaars..

Lees meer