Bel mij terug

Bel mij terug!

Uw telefoonnummer is ontvangen!

Proper4Home Particuliere Schoonmaak

Iedereen heeft het tegenwoordig druk, een drukke baan, veel sporten, kinderen en een uitgebreid sociaal leven. Het huishouden schiet er dan vaak bij in. De oplossing voor uw huishouden vindt u bij Proper4Home -Proper Particuliere Schoonmaakdiensten aan Huis. Terwijl u weg bent of gewoon als u rustig op de bank aan het lezen bent, maken wij uw huis lekker schoon. Ook bij verkoop van uw huis is het voordelig om uw huis een opfris beurt te geven. Proper4Home draait haar hand er niet voor om. U kunt ons ook inhuren voor een wekelijkse of twee wekelijkse schoonmaak (minimaal 3 uur). Ook voor eenmalig schoonmaakklussen. Een mens kan een dagtaak hebben aan het schoonmaken van zijn huis. Dit kan toch niet de bedoeling zijn.

Particulieren doen daarom steeds vaker een beroep op Proper4Home - Particuliere Schoonmaakdiensten aan Huis voor de reguliere schoonmaakwerk, eenmalige schoonmaak zoals bij een verhuizing.

Proper4Home de Particuliere Schoonmaakdienst aan Huis biedt een compleet dienstenpakket. En belangrijk: wij doen het net even anders. Onze schoonmakers werken niet op de automatische piloot, maar leveren met een vast team echt maatwerk. Proper4Home komet eerst bij u lang voor een persoonlijk kennismaking gesprek en altijd aandacht voor specifieke wensen van de klant.

Proper4Home - Particuliere Schoonmaakdiensten aan Huis werkt met vaste werknemers dus niet met Zzp's.

Voordeel.

  • Geen vaste contracten
  • Vervanging bij ziekte en- of verlof

Personeel.

  • In bezit van een erkende schoonmaakdiploma en -of in opleiding
  • In vast dienstverband bij Go4Proper  "Proper4Home"
  • Recht op Pensioen, Vakantie, Vakantiegeld 

Altijd een vast aanspreekpunt.

Proper4Home "Uw Propere Partner aan Huis".

Bent u er ook aan toe om eens lekker te onthaasten en te genieten. Proper4Home is uw Propere Partner aan huis.

Kijk hier Bij Proper4Home "Proper Particuliere schoonmaakdiensten aan Huis".

Onze Service is meer dan een schoonmaakster alleen.
Uw eigen vaste hulp komt zo vaak langs als u wenst. Zij doet precies het werk dat voor u te veel is: van stofzuigen en dweilen tot boodschappen doen , en ook eventueel de was wassen en strijken. Uw vaste contactpersoon bij Proper Particuliere Schoonmaakdiensten aan Huis  "Proper4Home" ziet toe op de kwaliteit, beantwoordt uw vragen en zorgt dat u altijd de gewenste hulp krijgt.

Uw huishouden is ons werk.
Met onze persoonlijke, op maat gemaakte dienstverlening zijn wij een graag geziene gast in huis. Wilt u ook eens ervaren hoe prettig het is als uw huishouden uit uw handen
wordt genomen. Voor het bespreken van de mogelijkheden, nodigen wij u uit om contact met u op te nemen. Bel mij terug!

 

 

Aanvraag particuliere schoonmaak

Waarom Proper?

We nemen eigen initiatieven

We denken met u mee

We komen onze afspraken na

We zijn betrouwbaar

We werken met vaste schoonmakers

Ga naar de schoonmaakshop